Poseta sajma u Celju i Banja Luci

2012.07.17

Poziv za posetu sajmovima u Celju i Banja Luci u organizaciji RPK Subotica

Poseta sajma Slike
Pogledaj Slike
 
Regionalna privredna komora Subotica, u saradnji sa Celjskom sajmom i Banjalučkim velesajmom, Vas poziva da u periodu od 12. - 14. septembra 2012. godine posetite 45. Međunarodni preduzetnički sajam – MOS, kao i 16. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije"AGROS 2012" u Banja Luci.
 
RPK Subotica će za ovu posetu obezbediti besplatan autobus koji će iz Subotice krenuti 12. 09.2012. godine u jutarnjim časovima.  Prema programu, u sredu, 12.09.2012. se stiže u Celje, obilazi sajam i smešta u hotel u kojem će se noćiti.  Narednog dana, četvrtak, 13.09.2012., predviđeni su poslovni razgovori na prostoru sajma za koje je neophodno obaviti prijavu putem sajta http://www.b2match.eu/slovenia2012.  Nakon B2B razgovora uslediće obilazak sajma, dalji poslovni razgovori i prigodan program u organizaciji sajma za posetioce.  U petak, 14.09.2012., u jutarnjim časovima se polazi iz Celja za Banja Luku.  Na sajmu u Banja Luci će takođe biti organizovani poslovni razgovori, nakon kojih će uslediti obilazak sajma, ručak i povratak za Suboticu.
 
 
U prilogu dopisa možete pronaći organizacionu šemu ovog putovanja.
Napominjemo da će prijavljeni snositi troškove smeštaja, koji iznose oko 60 EUR za dva noćenja.
 
Više informacija o karakteru, posećenosti, mogućnostima i tipu sajma možete naći na sajtu Celjskog sajma, www.ce-sejem.si, kao i na sajtu Banjalučkog velesajma, http://www.banjalukafair.com.
 
Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovoj poseti, molimo Vas da popunite Prijavni list koji se nalazi u prilogu i da isti dostavite najkasnije do 20. avgusta 2012. godine na e-mail nebojsa.sevo@komora.net ili faks 024/553-357.
 
Takođe, ukoliko ste zainteresovani za učešće u poslovnim razgovorima (B2B razgovorima) u organizaciji sajma, molimo Vas da neizostavno popunite prijavu na sajtu čiji link je naveden u ovom pozivu.  Ukoliko imate nedoumice oko prijavljivanja, molim Vas da nas kontaktirate.

Organizaciona_sema_putovanja_-_Celje_-_Banja_Luka.pdf
Prijavni_list_-_Celje_2012.doc